We are Cosmo
We are Cosmo
Op zoek naar nieuws

Een paar maanden naar het buitenland. Doen of niet?

Cosmo 30-3-2018 12:17
Categorieën: Nieuws

Het klinkt als een hele stap... Maandenlang zonder je vrienden of familie in een ander land. Als je bedenkt dat je al in drie uurtjes vanaf Amsterdam in Spanje bent, valt dat eigenlijk nog best mee. Afhankelijk van jouw persoonlijke doel kun je kiezen voor een studie, vrijwilligerswerk of een avontuurlijke reis in het buitenland. Combineer het beste van deze werelden en ga aan de slag als Animatiemedewerker voor Cosmo in Spanje, de Canarische Eilanden of Griekenland. In dit artikel vertellen we waarom.

Work hard, play hard

Wie bij ons werkt heeft gewoon de leukste baan van de wereld. Het is wel hard werken, maar als we onze medewerkers mogen geloven voelt werk hier meestal niet als werk. Met sport, show en spel entertain je jezelf én de gasten zodat een vakantie onvergetelijk wordt. Geintjes uithalen mag ook, want bij haast iedereen die bij ons werkt lijkt er wel een klein steekje los te zitten. ; - )

blog_image:article_cosmoe_15224252365abe5d944368b.png:end_blog_image

Het land leren verkennen

Geloof het of niet, een jaar lang op het strand liggen gaat vervelen. Tijdens je werkweek als Animatiemedewerker heb je anderhalve dag vrij. Dan heb je alle tijd om de toerist uit te hangen. Samen met je collega’s verken je het (ei)land, proef je van de heerlijke lokale specialiteiten of maak je het nachtleven onveilig.

De tijd van je leven

Tijdens de training bereiden we je heel goed voor op wat er van jou verwacht wordt. We kijken goed naar wat er bij jou past, wat jij leuk vindt en wat jij wilt leren. Van tevoren krijg je misschien een wat zenuwachtig gevoel van een baan zo ver weg, maar achteraf zeggen de meesten: het was de mooiste tijd ever. En als bonus houd je er een internationale vriendengroep aan over.

Het staat goed op je CV

Tijdens het animatieseizoen zien we veel medewerkers opbloeien. Tijdens het werk bij een vakantiehotel in het buitenland leer je in verschillende talen te presenteren, voor grote groepen staan, samenwerken - en door het contact met internationale gasten en collega’s – wordt jouw talenkennis naar een hoger niveau getild. Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud je bent, je persoonlijke ontwikkeling krijgt een enorme kickstart.

Sparen

Wanneer je gaat reizen geef je vooral veel geld uit. En - Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen - als Animatiemedewerker krijg je maandelijks geld. Een leuke bijkomstigheid is dat je weinig vaste lasten hebt. Zowel je transfers, accommodatie als de maaltijden (3x per dag) zijn kosteloos. Je salaris is dus, afhankelijk van je persoonlijke vasten lasten, wat je netto zou kunnen sparen. Als je niet te veel gaat stappen dan…

Persoonlijke begeleiding

Ten slotte vinden we het bij Cosmo belangrijk dat we onze medewerkers een veilige omgeving bieden. Elke week komt er een supervisor langs op je werkplek om te vragen hoe het met je gaat en om je te coachen. Komt het einde van jouw animatieseizoen van Cosmo in zicht? Geef dan alvast aan wat voor baan je in Nederland zou willen hebben wanneer je terugkeert. Cosmo gaat voor jou op zoek om een passende baan te vinden. Zo kun jij bij terugkomst in Nederland gelijk aan de slag in een leuke functie die bij jou en je talenten past.

Wij zeggen: doen!

Denk jij erover om een half jaar in het buitenland te vertoeven? Geef je dan op door te solliciteren een van de vacatures. Vervolgens leer je ons kennen d.m.v een skype sessie. We vragen jou van alles en nog wat en jij kunt natuurlijk hetzelfde bij ons doen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent voordat je een beslissing maakt. Je bent van harte welkom!

Gerelateerde items
Vacatures Animatiewerk in het buitenland

Reageer

Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?