We are Cosmo
We are Cosmo
Cosmo Academy, Leisure opleiding, Mbo opleiding recreatie

MBO Leisure - Cosmo Academy Entertainment, Vrije tijd, Evenementen

Jij bent een echte (vakantie) sfeermaker. Het lijkt jou leuk om evenementen te organiseren en mensen tijdens hun vakantie te vermaken. Je vindt het leuk om met anderen te sporten en actief bezig te zijn. De Mbo opleiding Cosmo Academy is daarom echt iets voor jou! Na de opleiding kun je aan de slag in de vrijetijdsbranche of kun je verder studeren aan het Hbo.

Leren door te doen!

Vanaf dag één ga je niet alleen leren, maar vooral doen! Tijdens de Stay-or-Go’s bezoek je bedrijven uit de branche of krijg je een workshop van een expert. Denk daarbij aan een bezoek aan een pretpark, musical of evenementenorganisatie. Dit jaar heeft een voormalig kandidaat van TVOH een workshop gegeven, was er een salsa workshop en een grimeer workshop. Tijdens de lessen krijg je o.a. Entertainment, Showdans, Evenementenorganisatie, Sport & Spel, Marketing en verschillende talen. Bekijk hier het hele lesprogramma.

Stage in binnen – of buitenland

Oud studenten omschrijven de stageperiode als de tijd van hun leven. Tijdens je stage ga je aan de slag als entertainer op een vakantiepark in Nederland, België of een vakantie hotel in Spanje. Tijdens deze periode houd je je bezig met sport & spel met alle gasten. Ook straal jij op het podium tijdens de Cosmo (dans)shows.

Op Instagram zie je allerlei video’s en foto’s voorbij komen van de studenten die op dit moment stage lopen.

Wat leer je van deze opleiding?

Tijdens deze driejarige Mbo-4 bol opleiding en (internationale) stages maak je een enorme persoonlijke groei door. Je leert jezelf goed mondeling uitdrukken, plannen, organiseren, samenwerken, overleggen en zelfstandig werken. Hierdoor zijn jouw kansen op de arbeidsmarkt supergoed. Omdat wij samen werken met het bedrijfsleven weten wij precies waar jouw toekomstige werkgever op zit te wachten. We leiden jou breed op, zodat jij later nog alle kanten op kunt, en natuurlijk kun je terecht in de vrijetijdsbranche of studeer je verder aan het Hbo. Wil je weten wat oud studenten nu doen? Check het hier!

Nieuw item

Herken je jezelf hierin?

Kom dan naar onze Open dagen, een wereld waar jij centraal staat en kennis maakt met onze studenten. Bekijk hier het Toelatingsbeleid. Ben je overtuigd? Je kunt je hier aanmelden voor de opleiding.

Meld je aan voor de open dag bij jouw ROC

Meer over de Cosmo Academy

lesprogramma, cosmo academy, Mbo Recreatie
1. Lesprogramma
Mbo Leisure, Mbo recreatie
2. Verkort traject
Open dagen, Cosmo Academy
2. Open dagen
De toekomst, Cosmo Academy, recreatie, vrije tijd, evenementen, Mbo opleidingen
3. De toekomst
Toelatingsbeleid, cosmo academy, recreatie, Mbo opleidingen
4. Toelatingsbeleid
Toelatingsbeleid, Cosmo Academy, Mbo
5. Aanmelden
Contact, Cosmo Academy
6. Contact

Beleef de Cosmo Academy via vlogs en filmpjes!

1. Oud studenten aan het woord

Klaar met de opleiding? Een blik in de toekomst door oud studenten.

Cosmo Academy Haarlem, Mbo opleiding, recreatie
2. Studenten leiden je rond in de Cosmo Academy

Studenten geven jouw een blik in het dagelijks onderwijs.

3. Vlog: werken of stage lopen als entertainer
Wat houdt het in om stage te lopen of te werken als een entertainer? Bekijk de vlog!
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close