We are Cosmo
We are Cosmo

Cosmo maakt je bedrijf beter en leuker

We proberen het onze relaties zo makkelijk mogelijk te maken en denken graag mee. Met diensten die het werk binnen de branche efficiënter, maar vooral ook leuker maken.

Bedrijfstrainingen

Door onze jarenlange ervaring in toerisme en recreatie kennen we de fijne kneepjes van het hospitality vak. Die kennis delen we graag met anderen. Bijvoorbeeld via onze bedrijfstrainingen. De samenwerking met Cosmo begint altijd met een verkenning van jouw bedrijf. Wij kijken graag mee met hoe je beleving en service binnen je bedrijf wil neerzetten. We brengen advies op maat uit over de inzet van personeel en belevingsconcepten. En we bieden training aan van je medewerkers. Bekijk hier het aanbod aan bedrijfstrainingen.

Entertainment

Cosmo plaatst getrainde entertainment- en recreatiemedewerkers en -stagiaires op vakantieparken in Nederland en België en in hotels in Spanje. Onze entertainers zetten zich helemaal in om een lach op het gezicht van uw gasten te toveren. Want voor minder doen we het niet! Bekijk de Cosmo Entertainment brochure 2017 met een het entertainment aanbod. We bieden entertainers in alle soorten en maten.

Payroll

Wel de baten, maar niet de zorgen over de young professional? Payroll van Cosmo neemt het juridisch werkgeverschap van je over. Transparant en met maatschappelijke meerwaarde.

Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?