We are Cosmo
We are Cosmo

Entertainment

Onze entertainers maken van elk moment een feestje! Al meer dan 20 jaar maken wij er een sport van om gasten onvergetelijke ervaringen te bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit, waarop ze met een warm gevoel terugkijken. Wij vinden het creëren van onvergetelijke herinneringen het áller-leukste om te doen. En daarvoor halen we alles uit de kast.

Nieuw item

Getrainde entertainers

Cosmo plaatst getrainde entertainment- en recreatiemedewerkers en -stagiaires op vakantieparken in Nederland en België en in hotels in Spanje. Onze entertainers zetten zich helemaal in om een lach op het gezicht van jouw gasten te toveren. Want voor minder doen we het niet! Veel van onze entertainers zijn afkomstig van onze opleiding de Cosmo Academy. We trainen en begeleiden ze continu en hebben daarom specialisaties in alle soorten en maten!

Servicepakket entertainment

We bieden een ­servicepakket aan activiteiten, services en diensten voor één tarief. Klaar als een klontje! Met het servicepakket is het mogelijk om een uitgebreid entertainment programma samen te stellen. Het service­pakket bestaat uit een variatie aan uitdagende, leuke, grappige, maar vooral gezellige activiteiten. Laat de gasten maar komen, want onze entertainers zijn er klaar voor om hen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Shows

In 1996 zijn we in Mallorca gestart met Cosmo. Eén van onze specialiteiten was destijds onze spetterende dans- en theatershows. Nu, vele jaren later produceren we nog steeds onze eigen shows. Ons aanbod aan shows is door de jaren heen flink uitgebreid. Ook op het gebied van show, dans, mimiek en choreografie kunnen wij elk jaar verschillende shows aanbieden.

Nieuw item

Kijk in onze brochure en maak een afspraak zodat we jouw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken. We hebben er zin in!

Of download de brochure via onderstaande button.

A4 brochure Entertainment 2020

Bekijk hier de Algemene voorwaarden dienst entertainment 2020.

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers

1. Toeristisch entertainment

hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?