We are Cosmo
We are Cosmo

Cosmo, de nummer 1-opleidingspartner voor hospitality personeel

Cosmo is dé hospitality-opleider in toerisme en recreatie. Met onze praktijkgerichte Mbo-opleidingen aan de Cosmo Academy (recreatie) en de TUI Academy (Toerisme). En met onze post-Mbo opleiding Hotel Management aan de Cosmo International School in Mallorca. Cosmo biedt werkgevers een interessant aanbod aan (tijdelijk) hospitality personeel, vanuit onze diensten EntertainersHospitality stagiaires, Flexpool en werving, selectie & arbeidsbemiddeling. Hospitality starts with us!

Van stage tot (bij)baan: klaar voor jouw praktijk

Cosmo biedt binnen de hospitality branche praktijkgerichte opleidingen*: naast leren staat vooral ook doen centraal. Samen met onze klantrelaties en partners bouwen we aan een groot Cosmo netwerk met een mooie combi van studenten en jong professionals. Via stages, werving, selectie & detachering bieden wij ze de praktijkervaring en banen die ons jong talent helpt om met vertrouwen de toekomst in te stappen. Maar ook met de training van je eigen personeel staat Cosmo voor je klaar.

*Onze toerisme en Recreatie opleidingen zijn onafhankelijk beoordeeld als beste recreatieve opleider van Nederland door de Nederlandse Keuzegids.

Wij beloven kwaliteit

Wij geloven dat organisaties alleen groeien als medewerkers plezier in hun werk hebben. Daarom selecteren wij talent op maat en plaatsen ze alleen daar waar ze tot bloei komen. Met als kerneigenschappen: gastvrij, persoonlijk, open en een respectvol karakter. Onze medewerkers hebben een positieve instelling, doen hun werk met plezier en stralen dat ook uit.

High Five!

Cosmo geeft jou een High Five! Dit is het kader waar vanuit wij samenwerken, onze uitgangspunten.

Reviews

Bij Cosmo leer je door het gewoon te doen!

“Bij de Cosmo Academy heb ik mijn leading skills ontwikkeld. Tijdens de stageperiode in Nederland of Mallorca leer je zelfstandig te zijn. Je wordt gelijk volwassen, de meesten althans haha."

  • Imke Melief
  • Student Cosmo Academy
We hebben genoten!

"Dit jaar wederom genoten van het enthousiaste animatieteam van Cosmo (in Club Martha's). Het team voor de kids, met Denise en Wes, stralen enthousiasme en plezier uit. Het was top voor de kids!"

 

  • Dennis van Kesteren
  • Gast Hotel Club Martha's
review
Goed opgeleide en getrainde medewerkers

“ We hebben hartstikke leuke reacties ontvangen van gasten omtrent het entertainmentteam en zijn dus ook heel tevreden over het entertainment van Cosmo. ”

  • Sandy Troost
  • Ardoer camping Julianahoeve
De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van Cosmo.

Prima gewerkt door CosmoCrew, enthousiast en niets was te veel. Alles werd netjes opgepakt en zonder commentaar uitgevoerd. Je mag ze namens Heineken bedanken en ze hebben Cosmo goed weg gezet bij ons. De volgende keer zullen we dan ook zeker weer gebruik maken van Cosmo.

 

  • Pierre Zaunbrecher
  • Heineken Nederland
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close