We are Cosmo
We are Cosmo

Cosmo: úw gasten zijn in zekere zin ook ónze gasten

Studenten en medewerkers van Cosmo ademen hospitality, net als u en uw medewerkers. Zij zijn gemotiveerd om het verschil te maken voor elk van uw gasten. Zo zijn ze opgeleid, zo zijn ze ‘gebakken’, als professionals in dit prachtige vak. Met twintig jaar ervaring kunnen we rustig zeggen dat we solide partners zijn van onze klanten. We kennen (meestal) hun organisaties goed. Is dit nog niet het geval, dan zorgen we ervoor dat we het bedrijf en haar waarden goed leren kennen.

Als gerenommeerde opleider – onze opleidingen worden sinds 2011 jaarlijks uitgeroepen tot mbo topopleiding - weten we hoe we elk van onze studenten het beste kunnen opleiden voor de hospitality branche. Ze leren vooral veel in de praktijk, zodat ze ook beter snappen waar die broodnodige theorie voor nodig is. En dat zult u zeker merken: dàt is er een van Cosmo.

Begeleiding en coaching staan centraal bij onze studenten en medewerkers. Zo leren ze wat ze heel goed kunnen en waar ze om worden gewaardeerd. En, ze krijgen uiteraard ook feedback zodat ze verder kunnen groeien. Blijven leren en een open houding, is wat u van hen kunt verwachten.

We kennen onze medewerkers heel goed. De meesten al vanaf de eerste dag van hun opleiding. We hebben ze zelf opgeleid en getraind. We sturen ze met een gerust hart uw kant op.

En ziet u nog kansen om uw personeel verder te trainen en op te leiden in het hospitalityvak? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij verzorgen graag op maat gemaakte in-house trainingen voor u.

Hospitality starts with us.

 

 

High Five!

Cosmo geeft jou een High Five! Dit is het kader waar vanuit wij samenwerken, onze uitgangspunten.

Vacatures
inDen Bosch
inDen Bosch
inSpain, Greece, Cyprus or Turkey

Reviews

Bij Cosmo leer je door het gewoon te doen!

“Bij de Cosmo Academy heb ik mijn leading skills ontwikkeld. Tijdens de stageperiode in Nederland of Mallorca leer je zelfstandig te zijn. Je wordt gelijk volwassen, de meesten althans haha."

  • Imke Melief
  • Oud-student Cosmo Academy
We hebben genoten!

"Dit jaar wederom genoten van het enthousiaste animatieteam van Cosmo (in Club Martha's). Het team voor de kids, met Denise en Wes, stralen enthousiasme en plezier uit. Het was top voor de kids!"

 

  • Dennis van Kesteren
  • Gast Hotel Club Martha's
review
Goed opgeleide en getrainde medewerkers

“ We hebben hartstikke leuke reacties ontvangen van gasten omtrent het entertainmentteam en zijn dus ook heel tevreden over het entertainment van Cosmo. ”

  • Sandy Troost
  • Ardoer camping Julianahoeve
De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van Cosmo.

Prima gewerkt door CosmoCrew, enthousiast en niets was te veel. Alles werd netjes opgepakt en zonder commentaar uitgevoerd. Je mag ze namens Heineken bedanken en ze hebben Cosmo goed weg gezet bij ons. De volgende keer zullen we dan ook zeker weer gebruik maken van Cosmo.

 

  • Pierre Zaunbrecher
  • Heineken Nederland
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?