We are Cosmo
We are Cosmo

Cosmo: úw gasten zijn in zekere zin ook ónze gasten

Studenten en medewerkers van Cosmo ademen hospitality, net als u en uw medewerkers. Zij zijn gemotiveerd om het verschil te maken voor elk van uw gasten. Zo zijn ze opgeleid, zo zijn ze ‘gebakken’, als professionals in dit prachtige vak. Met twintig jaar ervaring kunnen we rustig zeggen dat we solide partners zijn van onze klanten. We kennen (meestal) hun organisaties goed. Is dit nog niet het geval, dan zorgen we ervoor dat we het bedrijf en haar waarden goed leren kennen.

Als gerenommeerde opleider – onze opleidingen worden sinds 2011 jaarlijks uitgeroepen tot mbo topopleiding - weten we hoe we elk van onze studenten het beste kunnen opleiden voor de hospitality branche. Ze leren vooral veel in de praktijk, zodat ze ook beter snappen waar die broodnodige theorie voor nodig is. En dat zult u zeker merken: dàt is er een van Cosmo.

Begeleiding en coaching staan centraal bij onze studenten en medewerkers. Zo leren ze wat ze heel goed kunnen en waar ze om worden gewaardeerd. En, ze krijgen uiteraard ook feedback zodat ze verder kunnen groeien. Blijven leren en een open houding, is wat u van hen kunt verwachten.

We kennen onze medewerkers heel goed. De meesten al vanaf de eerste dag van hun opleiding. We hebben ze zelf opgeleid en getraind. We sturen ze met een gerust hart uw kant op.

En ziet u nog kansen om uw personeel verder te trainen en op te leiden in het hospitalityvak? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij verzorgen graag op maat gemaakte in-house trainingen voor u.

Hospitality starts with us.

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers

1. Toeristisch entertainment

hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?