We are Cosmo
We are Cosmo
De diensten van Cosmo

De fijne kneepjes van het vak leer je bij Cosmo

Door onze jarenlange ervaring in toerisme en recreatie kennen we de fijne kneepjes van het hospitality vak. Die kennis delen we graag met anderen. Bijvoorbeeld via onze bedrijfstrainingen. De samenwerking met Cosmo begint altijd met een verkenning van jouw bedrijf. Wij kijken graag mee met hoe je beleving en service binnen je bedrijf wil neerzetten. We brengen advies op maat uit over de inzet van personeel, belevingsconcepten en we bieden trainingen aan voor je medewerkers.

Interne bedrijfstrainingen: uitblinken in gastvrijheid

Onze trainers genieten ervan hospitality binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Na onze training blinken de werknemers uit in gastvrijheid. Voorafgaand aan elke bedrijfstraining vindt een consult plaats met één van onze gekwalificeerde trainers, zodat we er zeker van zijn dat de training aansluit bij jouw bedrijf.

Training Gastvrij personeel - het visitekaartje van je bedrijf

Gastvrijheid is het prettige, welkome gevoel dat de gast beleeft tijdens het verblijf bij jouw bedrijf. Dat gaat verder dan een vriendelijke begroeting van de receptionist. Professioneel en gastvrij personeel is op elk moment het visitekaartje van jouw bedrijf. Laat je medewerkers uitblinken in Hospitality and start with us!

Alles over de training Gastvrij Personeel

sociaal fonds recreatie logo, logo kikk

De training bestaat uit het basisonderdeel gastvrijheid en drie optioneel toe te voegen onderdelen. In de brochure vind je de uitgebreide informatie over deze training. De training Gastvrij begint bij mij is gecertificeerd door Kikk. Hiermee waarborgen wij direct onze kwaliteit en is het aanvragen van subsidie voor aangesloten bedrijven mogelijk. Informatie over de subsidieregeling vind je op de website van Kikk. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag een traject op maat? Download dan onze brochure of neem contact met ons op!

Bedrijfstrainingen

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers
1. Toeristisch entertainment
hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering

Onze Cases

Topshelf tennistoernooi

Hostesses voor Topshelf toernooi Rosmalen.

Vita Coco Promo

Missie: Een grote promo actie van Vita Coco zo goed mogelijk organiseren qua logistiek en uitstraling.

Nacht van Volendam

Horecapersoneel op 'Nacht van Volendam'. Een uitverkocht Silverdome in Zoetermeer!

Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?