We are Cosmo
We are Cosmo
De diensten van Cosmo

Blijf bij in de wereld van de hospitality met Cosmo trainingen

Met ruim 20 jaar ervaring in het hospitality en entertainment vak en ruim tien jaar als gerenommeerde opleider van hospitality professionals, is het niet vreemd dat klanten ons vragen voor incompany trainingen op het gebied van hospitality. Want, waar anderen een punt zetten, zetten wij een komma. Het resultaat telt, altijd.

We kunnen, samen met u, de opleidingsbehoefte van uw personeel in kaart brengen en de daarbij behorende training samenstellen die past bij de aard van uw organisatie en uw gasten.

 

 

Alles over de training Gastvrij Personeel

sociaal fonds recreatie logo, logo kikk

De training bestaat uit het basisonderdeel gastvrijheid en drie optioneel toe te voegen onderdelen. In de brochure vind je de uitgebreide informatie over deze training. De training Gastvrij begint bij mij is gecertificeerd door Kikk. Hiermee waarborgen wij direct onze kwaliteit en is het aanvragen van subsidie voor aangesloten bedrijven mogelijk. Informatie over de subsidieregeling vind je op de website van Kikk. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag een traject op maat? Download dan onze brochure of neem Contact met ons op!

Bedrijfstrainingen

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers
1. Toeristisch entertainment
hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering

Onze Cases

Topshelf tennistoernooi

Hostesses voor Topshelf toernooi Rosmalen.

Vita Coco Promo

Missie: Een grote promo actie van Vita Coco zo goed mogelijk organiseren qua logistiek en uitstraling.

Nacht van Volendam

Horecapersoneel op 'Nacht van Volendam'. Een uitverkocht Silverdome in Zoetermeer!

Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?