We are Cosmo
We are Cosmo
Entertainers van Cosmo

Hospitality en entertainment stagiaires: van jong talent naar jong professional

Cosmo biedt jou als werkgever toegang tot jonge professionals die assertief zijn met een glimlach. In samenwerking met onze business partners leren we hen al vroeg in de opleiding de juiste vaardigheden, praktijkervaring en kernwaarden, die gevraagd worden binnen jouw bedrijf. Bijvoorbeeld via een stage.

Talent op maat voor jouw bedrijf

Elk jaar studeren 650 studenten aan onze Mbo opleidingen recreatie (de Cosmo Academy) en toerisme (de TUI Hospitality Academy). Tijdens de opleiding lopen studenten stage bij bedrijven die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Bijvoorbeeld als entertainer, in een front-office functie, als medewerker bij een evenementenbureau of als medewerker van een reisbureau.

De combinatie van stagiaires en vaste medewerkers is een ook optioneel. Onze ervaren medewerkers begeleiden stagiaires met veel plezier. Je hebt er dan geen omkijken meer naar. Wij geloven dat organisaties alleen groeien als medewerkers plezier in hun werk hebben. Daarom selecteren wij talent op maat en plaatsen ze alleen daar waar ze tot bloei komen.

Persoonlijk advies?

Wil je meewerken aan het ontwikkelen van jong talent en tegelijk je eigen organisatie laten bloeien? Bespreek dan samen met ons de mogelijkheden van het inzetten van stagiaires bij jouw bedrijf als onze business partner.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Entertainment

Bekijk hier het entertainment aanbod van Cosmo!

Entertainment

Reviews

Bij Cosmo leer je door het gewoon te doen!

“Bij de Cosmo Academy heb ik mijn leading skills ontwikkeld. Tijdens de stageperiode in Nederland of Mallorca leer je zelfstandig te zijn. Je wordt gelijk volwassen, de meesten althans haha."

  • Imke Melief
  • Student Cosmo Academy
We hebben genoten!

"Dit jaar wederom genoten van het enthousiaste animatieteam van Cosmo (in Club Martha's). Het team voor de kids, met Denise en Wes, stralen enthousiasme en plezier uit. Het was top voor de kids!"

 

  • Dennis van Kesteren
  • Gast Hotel Club Martha's
review
Goed opgeleide en getrainde medewerkers

“ We hebben hartstikke leuke reacties ontvangen van gasten omtrent het entertainmentteam en zijn dus ook heel tevreden over het entertainment van Cosmo. ”

  • Sandy Troost
  • Ardoer camping Julianahoeve
De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van Cosmo.

Prima gewerkt door CosmoCrew, enthousiast en niets was te veel. Alles werd netjes opgepakt en zonder commentaar uitgevoerd. Je mag ze namens Heineken bedanken en ze hebben Cosmo goed weg gezet bij ons. De volgende keer zullen we dan ook zeker weer gebruik maken van Cosmo.

 

  • Pierre Zaunbrecher
  • Heineken Nederland
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close