We are Cosmo
We are Cosmo
Entertainers van Cosmo

Hospitality en entertainment stagiaires: jonge professional

U zoekt jonge professionals die precies weten hoe ze (met hun team) úw gasten een onvergetelijke en unieke ervaring kunnen bieden. Ze hebben geleerd in te spelen op verschillende type gasten en situaties. Ze zijn ervan doordrongen dat niet elke gast hetzelfde wil. En ze hebben geleerd waar ze het verschil kunnen maken, met hun persoonlijkheid en talenten. De loopbaan van onze studenten begint feitelijk al op de eerste dag van hun opleiding. Dat merkt u. En door een intensieve persoonlijke begeleiding door hun coach, hebben ze al ‘veel meters gemaakt’.

 

100% inzetbaar vanaf de eerste dag

Elk jaar studeren 650 studenten aan onze Mbo opleidingen recreatie (de Cosmo Academy) en toerisme (de TUI Hospitality Academy) in Haarlem, Heerenveen, Weert en Den Bosch. Onze studenten lopen stage bij bedrijven die de ervaring en de beleving van de gast altijd centraal stellen. Bijvoorbeeld als entertainer, in een front-office functie, als medewerker bij een evenementenbureau of als medewerker van een reisbureau.

Het is ook mogelijk om medewerkers van Cosmo samen met stagiaires bij u in te zetten. Onze ervaren medewerkers kunnen dan de stagiaires professioneel begeleiden.

Wij geloven, zeker in de sector waar zowel u als wij werkzaam zijn, dat het belangrijk is om dààr te werken waar je het beste tot je recht komt. Wanneer je jezelf kunt zijn, kun je het beste van jezelf laten zien. Overal en altijd. In de les, op het terras, in een hotel of tijdens een evenement. Dit is niet soft, dit is de realiteit. Onze realiteit.

Wij kennen onze studenten ontzettend goed en weten waar hun talenten en potentie liggen. Wij kennen de bedrijven waar onze stagiaires gaan werken goed, omdat we vaak al jarenlang samenwerken. Kennen we uw bedrijf nog niet? Dan zorgen we ervoor dat we ook in uw organisatie duiken om goed te doorgronden welke type medewerkers bij u en uw gasten past.

Geïnteresseerd geraakt?

Heeft u plek voor één of meerdere van onze jonge professionals in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken.

Contact

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers

1. Toeristisch entertainment

hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?