We are Cosmo
We are Cosmo

Blijf bij in de wereld van de hospitality met Cosmo trainingen

Met ruim 20 jaar ervaring in het hospitality en entertainment vak en ruim tien jaar als gerenommeerde opleider van hospitality professionals, is het niet vreemd dat klanten ons vragen voor incompany trainingen op het gebied van hospitality. Want, waar anderen een punt zetten, zetten wij een komma. Het resultaat telt, altijd.

We kunnen, samen met u, de opleidingsbehoefte van uw personeel in kaart brengen en de daarbij behorende training samenstellen die past bij de aard van uw organisatie en uw gasten.

 

 

Alles over de training Gastvrij Personeel

sociaal fonds recreatie logo, logo kikk

De training bestaat uit het basisonderdeel gastvrijheid en drie optioneel toe te voegen onderdelen. In de brochure vind je de uitgebreide informatie over deze training. De training Gastvrij begint bij mij is gecertificeerd door Kikk. Hiermee waarborgen wij direct onze kwaliteit en is het aanvragen van subsidie voor aangesloten bedrijven mogelijk. Informatie over de subsidieregeling vind je op de website van Kikk. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je graag een traject op maat? Download dan onze brochure of neem Contact met ons op!

Bedrijfstrainingen

MBO opleidingen & stages

TUI Hospitality Academy, Mbo opleiding toerisme, toerisme opleiding

1. Mbo Toerisme
TUI Hospitality Academy

Cosmo Academy: de Mbo opleiding voor Entertainment en Events.

2. Mbo Entertainment

Stages entertainment, stage mbo, stage buitenland
3. Internationale Stageplekken
Entertainment

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers
1. Toeristisch entertainment
hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering

Reviews

Bij Cosmo leer je door het gewoon te doen!

“Bij de Cosmo Academy heb ik mijn leading skills ontwikkeld. Tijdens de stageperiode in Nederland of Mallorca leer je zelfstandig te zijn. Je wordt gelijk volwassen, de meesten althans haha."

  • Imke Melief
  • Oud-student Cosmo Academy
We hebben genoten!

"Dit jaar wederom genoten van het enthousiaste animatieteam van Cosmo (in Club Martha's). Het team voor de kids, met Denise en Wes, stralen enthousiasme en plezier uit. Het was top voor de kids!"

 

  • Dennis van Kesteren
  • Gast Hotel Club Martha's
review
Goed opgeleide en getrainde medewerkers

“ We hebben hartstikke leuke reacties ontvangen van gasten omtrent het entertainmentteam en zijn dus ook heel tevreden over het entertainment van Cosmo. ”

  • Sandy Troost
  • Ardoer camping Julianahoeve
De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van Cosmo.

Prima gewerkt door CosmoCrew, enthousiast en niets was te veel. Alles werd netjes opgepakt en zonder commentaar uitgevoerd. Je mag ze namens Heineken bedanken en ze hebben Cosmo goed weg gezet bij ons. De volgende keer zullen we dan ook zeker weer gebruik maken van Cosmo.

 

  • Pierre Zaunbrecher
  • Heineken Nederland
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?