We are Cosmo
We are Cosmo

FAQ

Heb jij vragen over het werken voor Cosmo? Kijk dan of jouw vraag hier tussenstaat. Staat jou vraag er niet bij? Neem dan contact op via het contactformulier en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Selectie, training en plaatsing

Ik heb geen ervaring als entertainer, kan ik me toch aanmelden?
Ervaring is niet vereist voor alle functies. In die gevallen wordt je opgeleid binnen het bedrijf.

Hoe oud moet ik zijn om als entertainer aan de slag te gaan?
Om in Nederland en/of België te werken moet je minimaal 16 jaar zijn. Om in Spanje aan de slag te gaan moet je minimaal 18 zijn.

Met hoeveel mensen werk ik samen?
Je werkt in een team variërend tussen de 2 en 15 personen.

Kan ik op het recreatiebedrijf/ hotel werken waar ik op vakantie was?
Je kunt dit altijd als voorkeur opgeven, maar Cosmo kijkt in eerste instantie naar de wensen en eisen van het recreatiebedrijf. We gaan er van uit dat je voor het werk kiest en niet voor een bepaald recreatiebedrijf.

Kan ik samen met een vriend(in) op hetzelfde recreatiebedrijf/ hotel werken?
Je kunt dit altijd als voorkeur opgeven, maar Cosmo kijkt in eerste instantie naar de wensen en eisen van het recreatiebedrijf. We gaan er van uit dat je voor het werk kiest en het leren kennen van nieuwe mensen. Mocht het zo zijn dat je beide door de selecties komt is er een kleine kans dat je samenwerkt.

Pratische zaken

Wat voor overeenkomst heb ik?
Als medewerker heb je een overeenkomst voor bepaalde tijd of wordt je uitbetaald via ons payroll bedrijf.

Hoe ben ik verzekerd?
Cosmo Nederland: Als stagiair of medewerker in Nederland/België of als stagiair in Spanje ben je zelf verantwoordelijk voor het hebben van een ziektekosten verzekering.
Cosmo Spanje: Alle medewerkers worden geregistreerd bij de Seguridad Social en zijn daar verzekerd voor de ziektekosten.


Waar woon je als entertainer?
Entertainers wonen in een gedeelde accommodatie. Het type accommodatie is afhankelijk van het recreatiebedrijf. In Nederland zijn dit veelal vakantie bungalows of stacaravans op het vakantiepark, in Spanje hotelkamers/appartementen in of bij het betreffende hotel waar je werkzaam zal zijn.

Algemeen

Waar kan ik me aanmelden?
Je kan je zelf aanmelden door op de functie van jouw keuze te solliciteren met CV en een korte motivatie of door je bij ons in te schrijven.

Lijkt dit werk op vakantie?
Zeker niet! Van een afstand ziet het er misschien relaxed uit, maar het is super hard werken. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een goedlopend programma. Je zult je aan bepaalde tijden en taken moeten houden.

Kan ik een referentie van Cosmo ontvangen?
Natuurlijk! Als je voor ons hebt gewerkt mag je vragen om een referentie. Stuur hiervoor een mail naar hr@wearecosmo.com. Dit kan ook via LinkedIn.

MBO opleidingen & stages

1. Mbo Toerisme
TUI Hospitality Academy

2. Mbo Entertainment

Stages entertainment, stage mbo, stage buitenland
3. Internationale Stageplekken
Entertainment

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers

1. Toeristisch entertainment

hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering

Reviews

Bij Cosmo leer je door het gewoon te doen!

“Bij de Cosmo Academy heb ik mijn leading skills ontwikkeld. Tijdens de stageperiode in Nederland of Mallorca leer je zelfstandig te zijn. Je wordt gelijk volwassen, de meesten althans haha."

  • Imke Melief
  • Oud-student Cosmo Academy
We hebben genoten!

"Dit jaar wederom genoten van het enthousiaste animatieteam van Cosmo (in Club Martha's). Het team voor de kids, met Denise en Wes, stralen enthousiasme en plezier uit. Het was top voor de kids!"

 

  • Dennis van Kesteren
  • Gast Hotel Club Martha's
review
Goed opgeleide en getrainde medewerkers

“ We hebben hartstikke leuke reacties ontvangen van gasten omtrent het entertainmentteam en zijn dus ook heel tevreden over het entertainment van Cosmo. ”

  • Sandy Troost
  • Ardoer camping Julianahoeve
De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van Cosmo.

Prima gewerkt door Cosmo, enthousiast en niets was te veel. Alles werd netjes opgepakt en zonder commentaar uitgevoerd. Je mag ze namens Heineken bedanken en ze hebben Cosmo goed weg gezet bij ons. De volgende keer zullen we dan ook zeker weer gebruik maken van Cosmo.

 

  • Pierre Zaunbrecher
  • Heineken Nederland
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?