We are Cosmo
We are Cosmo
Cosmo crew

Hospitality personeel

Voor eenmalige inzet, tijdelijke -, seizoens- of vaste banen.

U bent op zoek naar een hostess, gastheer- of vrouw, horecamedewerker of een leidinggevende voor een camping of outdoorcentrum bijvoorbeeld? Bij Cosmo hebben we een grote pool aan medewerkers waarmee we uw vraag snel kunnen beantwoorden. Voormalige studenten aan de Cosmo Academy met een aantal jaren relevante ervaring bijvoorbeeld. Voor tijdelijke of eenmalige werkzaamheden zetten we huidige studenten in van onze Cosmo Academy’s die relevante werkervaring willen opdoen tijdens hun opleiding.

Vanaf de eerste dag van de opleiding worden zij opgeleid tot professionals in het hospitality vak. Ze weten hoe ze met verschillende type gasten en situaties professioneel moeten omgaan. Ze weten ook hoe ze de sfeer in een groep goed kunnen houden. Zij weten dat ze aan het werk zijn om ùw gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ze hebben bewust voor dit vak gekozen en zijn daarom gemotiveerd tot op het bot. En dat merkt u. Wij hebben onze studenten zelf opgeleid, kennen ieder van hen heel goed en weten waar zij het verschil kunnen maken. We kunnen de perfecte match maken en sturen ze daarom ook met een gerust hart naar u toe.

Kennismaken?

Vul ons Contactformulier in zodat wij u kunnen bellen of neem direct contact op met Maurice Braaksma via maurice@wearecosmo.com of bel/ app hem via 06-54992144  

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers
1. Toeristisch entertainment
hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?