We are Cosmo
We are Cosmo
Cosmo crew

Hospitality personeel

Voor eenmalige inzet, tijdelijke -, seizoens- of vaste banen.

U bent op zoek naar een hostess, gastheer- of vrouw, horecamedewerker of een leidinggevende voor een camping of outdoorcentrum bijvoorbeeld? Bij Cosmo hebben we een grote pool aan medewerkers waarmee we uw vraag snel kunnen beantwoorden. Voormalige studenten aan de Cosmo Academy met een aantal jaren relevante ervaring bijvoorbeeld. Voor tijdelijke of eenmalige werkzaamheden zetten we huidige studenten in van onze Cosmo Academy’s die relevante werkervaring willen opdoen tijdens hun opleiding.

Vanaf de eerste dag van de opleiding worden zij opgeleid tot professionals in het hospitality vak. Ze weten hoe ze met verschillende type gasten en situaties professioneel moeten omgaan. Ze weten ook hoe ze de sfeer in een groep goed kunnen houden. Zij weten dat ze aan het werk zijn om ùw gasten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ze hebben bewust voor dit vak gekozen en zijn daarom gemotiveerd tot op het bot. En dat merkt u. Wij hebben onze studenten zelf opgeleid, kennen ieder van hen heel goed en weten waar zij het verschil kunnen maken. We kunnen de perfecte match maken en sturen ze daarom ook met een gerust hart naar u toe.

Kennismaken?

Vul ons Contactformulier in zodat wij u kunnen bellen of neem direct contact op met Maurice Braaksma via maurice@wearecosmo.com of bel/ app hem via 06-54992144  

High Five!

Cosmo geeft jou een High Five! Dit is het kader waar vanuit wij samenwerken, onze uitgangspunten.

Vacatures
inDen Bosch
inDen Bosch
inSpain, Greece, Cyprus or Turkey

Reviews

Bij Cosmo leer je door het gewoon te doen!

“Bij de Cosmo Academy heb ik mijn leading skills ontwikkeld. Tijdens de stageperiode in Nederland of Mallorca leer je zelfstandig te zijn. Je wordt gelijk volwassen, de meesten althans haha."

  • Imke Melief
  • Oud-student Cosmo Academy
We hebben genoten!

"Dit jaar wederom genoten van het enthousiaste animatieteam van Cosmo (in Club Martha's). Het team voor de kids, met Denise en Wes, stralen enthousiasme en plezier uit. Het was top voor de kids!"

 

  • Dennis van Kesteren
  • Gast Hotel Club Martha's
review
Goed opgeleide en getrainde medewerkers

“ We hebben hartstikke leuke reacties ontvangen van gasten omtrent het entertainmentteam en zijn dus ook heel tevreden over het entertainment van Cosmo. ”

  • Sandy Troost
  • Ardoer camping Julianahoeve
De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van Cosmo.

Prima gewerkt door CosmoCrew, enthousiast en niets was te veel. Alles werd netjes opgepakt en zonder commentaar uitgevoerd. Je mag ze namens Heineken bedanken en ze hebben Cosmo goed weg gezet bij ons. De volgende keer zullen we dan ook zeker weer gebruik maken van Cosmo.

 

  • Pierre Zaunbrecher
  • Heineken Nederland
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?