We are Cosmo
We are Cosmo
Cosmo International School

Post mbo Host & Services Hotel Management

Cosmo International School

Je staat op het punt om af te studeren of misschien ben je al afgestudeerd. What’s next? Aan het werk, een mooie reis maken of toch doorstuderen? Je hoeft niet te kiezen! Met de opleiding Host & Services Hotel Management reis je af naar Palma de Mallorca en krijg je de kans om zes maanden te studeren aan de Cosmo International School. Een buitenlandervaring om nooit te vergeten!

Specialiseren

De wereld verandert, ontwikkelingen gaan razendsnel. Digitale marketing speelt binnen het toerisme een steeds grotere rol en buitensportactiviteiten groeien in populariteit. Binnen de opleiding Host & Services Hotel Management kun je daarom twee specialisaties volgen die een verdieping zijn op jouw MBO niveau-4 opleiding:

  • Digitale marketing voor hotels.
  • Sport & duurzame hospitality.

Natuurlijk moet je je in Mallorca wel verstaanbaar kunnen maken, daarom til je ook je kennis van de Spaanse taal naar een hoger niveau.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Je hebt een MBO 4 opleiding afgerond en wil meer leren over Hotelmanagementent, digitale marketing en sport & duurzame hospitality. Deze opleiding is een verdieping op jouw MBO opleiding en helpt jouw je managementkwaliteiten en Spaans taalniveau naar een hoger niveau te tillen. Ten slotte ben jij avontuurlijk ingesteld, want je gaat zes maanden studeren in het bruisende Palma de Mallorca!

Ben je benieuwd naar de verschillende lessen? Bekijk hier het lesprogramma!

lesprogramma

 

Meer over Cosmo International School

lesprogramma cosmo international school
Lesprogramma

Ben je benieuwd welke vakken je krijgt? Bekijk het lesprogramma.

kosten verblijf
Kosten & verblijf

Leuk dat studeren in het buitenland, maar wat zijn los costos? 

¡Viva Mallorca!
Welcome to Mallorca!
contact
Contact
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!
Aanmelden
¡Fantástico! Je bent overtuigd! Meld je dan hier eenvoudig aan.
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?