We are Cosmo
We are Cosmo
Kosten & Verblijf

Kosten & verblijf

Investering

Voor de eerste leergang van Cosmo International School geldt een introductietarief. De investering voor deze studie bedraagt € 2.300 in plaats van € 3.500.

Ben je afgestudeerd aan de Cosmo Academy of TUI Hospitality Academy? Dan is de investering € 1.595. Dit is inclusief excursies en digitaal lesmateriaal.

Betaling: € 500 bij inschrijving, het overige deel uiterlijk 15 september 2017. Op verzoek kan een betalingsregeling worden overeengekomen. Neem hiervoor Contact met ons op.

Het tarief is exclusief

  • Accommodatie (+- €300,- p/m, zie hieronder) 
  • Vluchten. 
  • Verzekeringen voor studenten in het buitenland. Zie ook de flyer ziektekostenverzekering

Accommodatie

Verblijf en kosten voor levensonderhoud zijn voor je eigen rekening en verantwoordelijkheid. De kosten voor levensonderhoud liggen onder het gemiddelde van de (Noord-) Europese landen. Uiteraard kun je in Palma zelf op zoek gaan naar een bijbaan om de lasten wat te verlichten. Je bent vrij om je eigen woonruimte te zoeken.

Urban Hostel Palma

 

Central Palma

 

 

 

 

Fleming Hostel

Hostels

Bovenstaande hostels kunnen een (tijdelijke) oplossing zijn. Hier deel je een basic kamer met een collegastudent. Een aantal diensten, zoals een keuken of wasmachine, deel je met anderen.

Appartementen

In Palma de Mallorca zijn veel makelaars (‘inmobiliaria’) die appartementen verhuren. Als je leuke collega-studenten treft, kun je samen een appartement delen.

Meer over Cosmo International School

kosten en verblijf
¡Viva Mallorca!

Welcome to Mallorca!

lesprogramma
Lesprogramma
Ben je benieuwd welke vakken je krijgt? Bekijk het lesprogramma.
Cosmo International School
Over Cosmo International School
Wat is de Cosmo International School?
Aanmelden
¡fantástico! Je bent overtuigd! Meld je dan hier eenvoudig aan.
Contact
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?