We are Cosmo
We are Cosmo

Werken bij Cosmo

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen de recreatie of de toerisme branche? Dan zit je bij Cosmo op je plek. Binnen onze vacatures vind je recreatie banen en toerisme banen op verschillende niveaus. Wil je werken met kinderen, werken met gasten van alle leeftijden of werken als entertainer? Of misschien heb je wel reiskriebels en zoek je vakantiewerk in het buitenland? Bij Cosmo bieden we vacatures in allerlei soorten en maten van stage tot vaste baan. Met ruim 20 jaar ervaring in werving, selectie en matching van hospitality en entertainment talent kun je erop vertrouwen dat je bij Cosmo de baan vindt die bij jou past.

Werken als entertainer

Nog geen ervaring? No problem. Voor de meeste entertainment functies is geen ervaring nodig. Tijdens één van onze Cosmo trainingen leren wij jou de basisvaardigheden en de benodigde vakkennis. De Cosmo competenties: enthousiasme, zelfstandigheid, gastgerichtheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen zijn daarentegen heel erg belangrijk. Je vindt het leuk om te werken met kinderen. Denk je tijdens het lezen ’Dit gaat over mij'? Solliciteer dan snel via deze website. Je krijgt altijd binnen drie werkdagen antwoord op jouw sollicitatie.

Wel ervaring? Super! Solliciteer op een van onze vacatures of schrijf je in. Vergeet niet jouw meest recente werkervaring en talenkennis aan jouw cv toe te voegen.

(vaste) banen

Cosmo biedt toerisme banen en recreatie banen op verschillende niveaus. Ben je starter of professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maak een Job Search aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Questions? We are ready to help!

Neem dan contact op met de afdeling recruitment via:
recruitment@wearecosmo.com
+31 (0)73 6277777
+31 (0)6 8230 0663
Of vul ons Contact formulier in.

Wil jij automatisch op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Gebruik dan onderstaande optie om een Job Search Agent aan te maken.

Maak job search aan

Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close