We are Cosmo
We are Cosmo

Werken bij Cosmo

Wil jij een mooie baan binnen de recreatie of de toerisme branche? Tijdelijk, dit seizoen of juist op vaste basis? Dan zit je bij Cosmo op je plek. We werken al jaren samen met de meeste van onze klanten: hotels, resorts, vakantieparken, evenementen, festivals, etc. Wij kennen hen goed en zij kennen ons. Velen van jullie kennen we nog van de opleiding of van eerdere banen. We weten wat bij jou past en wat jouw wensen zijn. En als we dat nog niet weten, dan zorgen we dat we jou goed leren kennen.

Wij hebben vacatures voor jou in allerlei soorten en maten: van een stage tot een vaste baan. Met meer dan 20 jaar ervaring in werving, selectie en matching van hospitality en entertainment talent kun je erop vertrouwen dat je bij Cosmo de baan vindt die bij jou past.

 

Banen in alle soorten en maten betekent ook salarissen in alle soorten in maten:

  • Receptionisten / front office medewerkers 
  • Teamleiders entertainment 
  • Coördinatoren entertainment 
  • Partymanagers 
  • Hospitality managers 
  • Bedienend personeel 
  • Barmedewerkers 
  • Leidinggevenden Horeca 
  • Host en hostessen 
  • Entertainers en teamleiders

 

Een half jaar op avontuur in de zon

Nog geen ervaring? No problem. Voor veel entertainment functies is geen ervaring nodig. Tijdens onze trainingen leren wij jou de basisvaardigheden en de benodigde vakkennis voor die functie.

Wat je wel in huis moet hebben zijn, wat wij noemen, de Cosmo competenties. Gewoon omdat dat is waar onze mensen om bekend staan bij onze klanten: enthousiasme, zelfstandigheid, gastgerichtheid, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Vind je het leuk om te werken met kinderen en volwassen. Ben je sportief? Denk je nu ’Dit gaat over mij'? Solliciteer dan snel via deze website. Je krijgt altijd binnen drie werkdagen antwoord op jouw sollicitatie.

Wel ervaring? Super. Solliciteer op een van onze vacatures of schrijf je in . Vergeet niet jouw meest recente werkervaring en talenkennis aan jouw cv toe te voegen. Dan kunnen we nog beter de baan zoeken die bij jou past.

 

(vaste) banen

Cosmo biedt vaste en korte banen in het toerisme en de recreatie op verschillende niveaus. Ben je starter of professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maak een Job Search aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

 

Vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Je kunt ook een WhatsApp berichtje sturen.

Afdeling recruitment via:
recruitment@wearecosmo.com
+31 (0)73 6277777
+31 (0)6 8230 0663
Of vul ons Contactformulier in.

Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?