Hospitality starts with us!

Cosmo bestaat uit Cosmo Academy en Cosmo Entertainment. Wij geloven in het talent van jonge mensen. Dat is de reden waarom we ze graag opleiden in de wereld van hospitality. Bij ons kan jij je ontwikkelen tot jonge professional die het verschil maakt.

Meer over ons

Cosmo Academy

Cosmo Academy is de mbo-opleider in de Toerisme, Recreatie, Leisure en Hospitality branche. Wij bieden mbo-opleidingen op niveau 3 en 4. Onze intensieve samenwerking met het bedrijfsleven maakt ons praktijkgerichte onderwijs onderscheidend.

Onze mbo-opleidingen

Cosmo Entertainment

Cosmo Entertainment biedt als full-service entertainment bedrijf naast stagiairs en jonge professionals ook innovatieve activiteiten voor uw entertainmentprogramma. Hierdoor laat u uw gasten optimaal genieten tijdens hun verblijf.

Ons aanbod voor bedrijven

We are Cosmo

Onze kracht zit in het samenbrengen van het onderwijs en het bedrijfsleven. Hoe we dit doen? Door theorie en praktijk samen te brengen en jou te leren waar gastvriendelijkheid echt om draait. Want daarmee kan jij je als afgestudeerde Cosmo-student onderscheiden. Zoek jij een Toerisme, Recreatie, Leisure of Hospitality mbo-opleiding op niveau 3 of 4? Cosmo werkt samen met diverse mbo-colleges in het land. Wil je meer informatie? Bezoek dan één van de Open dagen!

 
 
Groep studenten entertainment en events Heerenveen

Onze scholen

Onze scholen bieden een omgeving waar je gezien wordt, je veilig voelt, jezelf kunt zijn en je optimaal kunt ontwikkelen. Je staat tijdens je opleiding volledig in verbinding met de branche. Het bedrijfsleven heeft een actieve rol op onze Academy en jij valt op in het bedrijfsleven. Wij creëren connectie, leuke herinneringen en een stevige basis voor de toekomst.

Nieuws en Blogs

Vind hier al onze parttime en fulltime vacatures

Jouw nieuwe baan/stageplaats

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid | Site: SWiF