We are Cosmo
We are Cosmo

We Are Cosmo

Hospitality starts with us.
Cosmo is ruim 20 jaar geleden gestart door een aantal jonge Nederlandse ondernemers op Mallorca, die zagen dat de kwaliteit van het entertainment wel beter kon. De meesten daarvan lopen nog altijd bij ons rond in Nederland, België of ergens langs de Middellandse Zeekust. Inmiddels zijn we ook uitgegroeid tot een gerenommeerde opleider van professionals in de hospitality- en entertainmentsector met meerdere Academy’s in Nederland waar we jaarlijks 650 studenten opleiden voor het vak. De gasten van onze klanten zijn in zekere zin ook ónze gasten. Daarvan is ieder van ons doordrongen. En dat merk je.

Na de Cosmo Academy zijn ze klaar voor de grote wereld
Op de Cosmo Academy worden onze studenten vanaf de eerste dag opgeleid tot professionals voor de hospitalitywereld. We hebben een hoge kwaliteitsstandaard. Op vakantieparken en hotels waar onze studenten stage lopen zeggen ze niet voor niets: Dát is er een van Cosmo. Studenten maken zogezegd ‘veel meters’ bij ons. De intensieve persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat ze een kickstart krijgen aan het begin van hun loopbaan. Na de opleiding stappen ze met veel vertrouwen de grote wereld in, omdat ze precies weten waar ze goed in zijn. En altijd willen bijleren.

Echtheid brengt het beste naar boven
Bij Cosmo mag je altijd jezelf zijn, graag zelfs. Voor de meesten is dat een ontdekking, zeker voor studenten die bij ons binnenkomen. Wij zijn ervan doordrongen dat wanneer je jezelf kunt zijn, je het beste van jezelf kunt laten zien. Altijd en overal. In de les, op het terras, in een hotel of tijdens een evenement. Dit is niet soft, dit is de realiteit. In onze branche weten we: je maakt zelf het verschil voor de gast.

De waarde van theorie en praktijk
Je kunt nog zoveel uit boeken leren, maar uiteindelijk gaat het erom hoe je het in de praktijk doet. Wij hechten veel waarde aan zelf ervaren en zelf doen. En daarin goed te worden begeleid. In een veilige omgeving, omdat je alleen dan dingen kunt leren die je niet voor mogelijk had geacht. Op de Cosmo Academy werken we heel nauw samen met bedrijven en experts uit de hospitality- en entertainmentwereld. En zelf staan we natuurlijk ook met onze poten in de klei. We gaan met onze tijd mee. Kijken ook ver vooruit naar hoe de branche en het vak veranderen. Zo leiden we onze studenten op voor banen van de toekomst en houden we onze medewerkers ‘fit for the job’.

It’s a family affair
Wij hebben het vaak over de Cosmo familie. We zijn een hele grote familie, dat wel. Dat zeggen studenten en docenten op onze opleidingen, medewerkers op het hoofdkantoor, de teams in de hotels en vakantieparken. Ook onze klanten refereren aan de Cosmo familie. Iedereen voelt dat we een team vormen dat samen naar het beste resultaat streeft. Voor elkaar invalt of de ander even helpt als het nodig is. We doen het altijd samen, dat is een onuitgesproken Cosmo wet.

Hospitality starts with us.

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers

1. Toeristisch entertainment

hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?