We are Cosmo
We are Cosmo

De toekomst

TUI Hospitality Academy is een praktijkgerichte opleiding binnen de hospitality en toeristische branche. Tijdens je studie biedt Cosmo jou praktijkgerichte bijbanen en stages. Na afronding van je opleiding kun je solliciteren op de vaste banen binnen het Cosmo netwerk. Ben je benieuwd naar het baanaanbod? Neem dan een kijkje bij Ik zoek werk.

Afgestudeerd? Aan de slag….

Heb je de TUI Hospitality Academy afgerond? Dan weet jij precies hoe je inspeelt op de wensen van gasten. Je verstaat de kunst van verkopen en promoten en je weet hoe je mensen een welkom gevoel geeft. Met deze kwaliteiten kun je werken bij een reisbureau, VVV-kantoor, (vakantie)hotel of vakantiepark. Of je gaat aan de slag als reisleiding of als touroperator.

Tijdens de opleiding komen frontoffice en backoffice aan bod. In de frontoffice ben je werkzaam als receptionist. Je bent de spil van het bedrijf. In de backoffice verzorg je administratieve werkzaamheden. In de praktijk zien we dat oud-studenten ook buiten de toeristische branche werkzaam zijn in één van deze functies.

Vervolgstudie

Veel afgestudeerde studenten zijn verder gaan studeren aan het Hbo. Veel gekozen Hbo studies zijn:

  • Management toerisme
  • Hogere Hotelschool
  • Communicatie
  • Event & Leisuremanagement
  • Commerciële Economie
  • Lerarenopleiding (PABO) 

Kortom: met onze opleiding kom je nog eens ergens!

Meer over de TUI Hospitality Academy

1. Mbo Toerisme
2. Lesprogramma
Toerisme, Mbo toerisme, Mbo opleiding toerisme
3. Verkort traject
4. Open dagen
5. Toelatingsbeleid
6. Aanmelden
7. Contact
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?