We are Cosmo
We are Cosmo

Entertainers

Onze entertainers

Onze entertainers zijn er voor úw gasten, om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit. Zij weten dat niet elke gast hetzelfde wil. Zij herkennen een situatie waar ze even het verschil moeten maken om de sfeer goed te houden in de groep. Zij spelen met het grootste gemak in op elke situatie. Dit is wat ze het liefste doen en wat ze ook gewoon erg goed kunnen. Al zeggen we het zelf.

 

Getrainde entertainers

Cosmo plaatst getrainde entertainment- en recreatiemedewerkers en -stagiaires op vakantieparken in Nederland en België en in hotels in Spanje. Onze entertainers zetten zich helemaal in om een lach op het gezicht van jouw gasten te toveren. Want voor minder doen we het niet! Veel van onze entertainers zijn afkomstig van onze opleiding de Cosmo Academy. We trainen en begeleiden ze continu en hebben daarom specialisaties in alle soorten en maten!

Servicepakket entertainment

We bieden een ­servicepakket aan activiteiten, services en diensten voor één tarief. Klaar als een klontje! Met het servicepakket is het mogelijk om een uitgebreid entertainment programma samen te stellen. Het service­pakket bestaat uit een variatie aan uitdagende, leuke, grappige, maar vooral gezellige activiteiten. Laat de gasten maar komen, want onze entertainers zijn er klaar voor om hen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Shows

In 1996 zijn we in Mallorca gestart met Cosmo. Direct onderscheidden we ons met spetterende dans- en theatershows. Hotels en hun gasten waren direct zeer enthousiast. Nu, vele jaren later produceren we nog steeds onze eigen shows. Ons aanbod aan shows is in de afgelopen 20 jaar uiteraard flink uitgebreid. U kunt zelf bepalen welke show dit seizoen bij uw gasten past.

Brochure

Kijk eens in onze online brochure naar de mogelijkheden.

Download de brochure via onderstaande button.

A4 brochure Entertainment 2020

Bekijk hier de Algemene voorwaarden dienst entertainment 2020.

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers

1. Toeristisch entertainment

hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?