We are Cosmo
We are Cosmo

Geschiedenis

Yvonne Verhoeven en Frank Heijckmann zijn de grondleggers van Cosmo. Na afronding van de opleiding MTRO stak Yvonne meteen de handen uit de mouwen en ging aan de slag als entertainer in Mallorca, waar het entertainment toen van lage kwaliteit was. Na een jaar van hard werken, maar ook veel plezier en vertier, wist ze het: hier, dicht bij de vakantiegasten, lag haar passie. Ze zag mogelijkheden om het kwaliteitsniveau in de recreatieve en toeristische branche naar een hoger level te tillen. Hier kon ze het verschil maken.

Samen met partner Frank richtte zij in 1996 Cosmo Entertainment op, haar eigen entertainmentorganisatie in Mallorca. Het begin van wat zou uitgroeien tot Cosmo.

In 2007 besloot ze het niveau van de branche aan te pakken bij de kern: het opleiden van hospitality personeel. Welcome to the Cosmo Academy!

In 2013 werd, in samenwerking met reisorganisatie TUI, de TUI hospitality Academy opgericht. Discover your smile!

Vanaf de start van Cosmo ligt de focus op het verbinden van het bedrijfsleven met goed opgeleide werknemers. Met deze focus hopen we in de toekomst nog een aantal mooie mijlpalen toe te kunnen voegen.

Hospitality starts with us!

“Het is een privilege om te werken met jonge talenten en te zien hoe ze zich ontwikkelen tot young professionals met sterke persoonlijkheden.”

- Yvonne Verhoeven

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers
1. Toeristisch entertainment
hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close