We are Cosmo
We are Cosmo

Geschiedenis

Cosmo is ooit in 1996 gestart door een aantal jonge en enthousiaste Nederlandse ondernemers op Mallorca. Yvonne Verhoeven ging na de afronding van haar opleiding Toerisme en Recreatie aan de slag als entertainer op Mallorca. Ze genoot er met volle teugen. Maar, ze besefte ook tijdens dat jaar dat het entertainmentvak een stuk professioneler kon. Dat zij hier het verschil kon gaan maken. Samen met haar partner Frank Heijckman startte zij Cosmo Entertainment. Dit is nu, na 20 jaar, uitgegroeid tot een solide partner in hospitality en entertainment in Nederland, België en aan de Middellandse Zeekust.

In 2007 besloot ze, met alle ervaring die er inmiddels in de branche was opgedaan, het kwaliteitsniveau van hospitality medewerkers bij de kern aan te pakken. Ze startte de Cosmo Academy. Inmiddels zijn er vier mbo-academy’s in Den Bosch, Heerenveen en Haarlem. En sinds 2011 wordt de opleiding ieder jaar uitgeroepen tot top mbo-opleiding.

In 2013 werd, in samenwerking met reisorganisatie TUI, de TUI hospitality Academy. Hier worden studenten opgeleid tot professionals op het gebied van toerisme. Sinds 2015 wordt ook deze opleiding verkozen tot top mbo-opleiding in toerisme.

Hospitality starts with us!

 

“Het is een privilege om te werken met jonge talenten en te zien hoe ze zich ontwikkelen tot jonge professionals met sterke persoonlijkheden.”

- Yvonne Verhoeven

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers

1. Toeristisch entertainment

hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?