We are Cosmo
We are Cosmo
Op zoek naar nieuws

Nieuws

Categorie: Nieuws
Cosmo Academy16-07-2018 15:59

 

Het voelde meteen heel goed
“Mijn decaan bracht me op het idee om bij de Cosmo Academy te gaan kijken. Ik werd op de open dag meteen met open armen ontvangen, alsof ik er al op zat. Dat voelde zo goed, dat ik me meteen heb ingeschreven.” 

838bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo Academy11-07-2018 16:03

Mijn decaan wees me op de Cosmo Academy
“Ik wist niet goed wat ik wilde na mijn middelbare school. Mijn decaan bracht me op het idee om eens naar de open dag van de Cosmo Academy te gaan. Ik werd meteen verliefd. Mijn ouders waren nog wel een beetje bezorgd: ‘Als je er later maar wat mee kunt. Het is toch niet allee maar pret?’ Als ik opnieuw zou moeten kiezen, zou ik deze opleiding zo weer doen.” 2017

750bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo4-06-2018 16:10

Wie Guido Weijers nu in de theaters ziet staan realiseert zich niet dat zijn loopbaan ooit begon met Duitse toeristen vermaken op Mallorca. De cabaretier werkte 20 jaar geleden een zomer lang voor Cosmo op het vakantie-eiland.

“Ik leerde er vooral dat twijfel op een podium niet werkt”, zegt hij.

2506bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo30-03-2018 12:17
Het klinkt als een hele stap… Maandenlang zonder je vrienden of familie in een ander land. Als je bedenkt dat je al in drie uurtjes vanaf Amsterdam in Spanje bent, valt dat eigenlijk nog best mee. Afhankelijk van jouw persoonlijke doel kun je kiezen voor een studie, vrijwilligerswerk of een avontuurlijke reis in het buitenland. Combineer het beste van deze werelden en ga aan de slag als Animatiemedewerker voor Cosmo in Spanje, de Canarische Eilanden of Griekenland. In dit artikel vertellen we waarom.
693bekeken
Geen reacties
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?