We are Cosmo
We are Cosmo
Op zoek naar nieuws

Nieuws

Categorie: Nieuws
Cosmo30-03-2018 12:17
Het klinkt als een hele stap… Maandenlang zonder je vrienden of familie in een ander land. Als je bedenkt dat je al in drie uurtjes vanaf Amsterdam in Spanje bent, valt dat eigenlijk nog best mee. Afhankelijk van jouw persoonlijke doel kun je kiezen voor een studie, vrijwilligerswerk of een avontuurlijke reis in het buitenland. Combineer het beste van deze werelden en ga aan de slag als Animatiemedewerker voor Cosmo in Spanje, de Canarische Eilanden of Griekenland. In dit artikel vertellen we waarom.
189bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Aarle15-03-2018 14:28

“Je leest vaak dat er veel banen verdwijnen door digitalisering en automatisering, maar onze studenten zijn gewilder dan ooit en dat is niet voor niets”, zegt Yvonne Verhoeven, directeur van Cosmo. “Je kunt zeggen dat wij ze op de Cosmo Academy opleiden voor banen van de toekomst.” Cosmo is een gerenommeerde opleider van professionals in de hospitality en entertainment sector met drie mbo Cosmo Academy’s in het land.

2844bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo13-02-2018 11:06
Het is vandaag Valentijnsdag. De dag waar stelletjes en (geheime) crushes elkaar de eeuwigdurende liefde verklaren. Dé dag die elk jaar weer breed wordt uitgemeten in de naam der liefde. [tromgeroffel….] NIET VANDAAG. In de naam van Beyoncé is dit een shout out to all the singles out there. Hier komen dé vijf redenen waarom vrijgezel zijn awesome is! 
753bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo12-02-2018 12:28

Een wow-moment voor studenten van de Cosmo Academy in Den Bosch. Maud van Nunen en Nout Voogt wonnen gisteren goud in de landelijke Toerisme Bokaal, een prijs voor de beste Leisure studenten van Nederland. Volgens de jury wonnen de Cosmo-studenten de Toerisme Bokaal door hun professionaliteit, het beste entertainmentprogramma, hun enthousiasme, humor en de verrassingseffecten tijdens hun optreden.

192bekeken
Geen reacties
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close