We are Cosmo
We are Cosmo
Op zoek naar nieuws

Nieuws

Categorie: Nieuws
Cosmo15-08-2018 8:49

Wij hebben een mooi compliment ontvangen met het verzoek dit te delen. Dit compliment komt van Marino en zijn kinderen. Zij zijn op vakantie geweest bij een van de parken in Nederland waar wij het entertainment verzorgen. Wij ontvingen het volgende bericht:

9273bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo8-08-2018 12:05

Janneke Swanenberg (7 november 1994) is oud student van de Cosmo Academy in 's-Hertogenbosch. Ze heeft in haar Cosmo-carriere o.a. stage gelopen en gewerkt voor Cosmo en Neckermann/Thomas Cook. Zij nodigt alle (oud) Cosmo studenten uit om haar evenement CONVERSATION 1.0 bij te wonen waar Janneke en verschillende gasten praten over hun ervaring met depressie en burn out en vertellen zij hoe zij hiermee zijn omgegaan en wat ze hiervan geleerd hebben.

934bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo Academy20-07-2018 14:11

Over de opleiding
“Tijdens mijn vakantie in België in 2005 hesen entertainers op de camping mij in een mascottepak. Toen ging mijn vijftienjarige hart sneller kloppen en wist ik dat dat vak ook wel iets voor mij kon zijn. De entertainers daar kwamen van de Cosmo Academy, dus wist ik waar ik naartoe wilde. Het is een ongelofelijk leuke opleiding, heel praktisch van opzet.

1204bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo Academy16-07-2018 15:59

 

Het voelde meteen heel goed
“Mijn decaan bracht me op het idee om bij de Cosmo Academy te gaan kijken. Ik werd op de open dag meteen met open armen ontvangen, alsof ik er al op zat. Dat voelde zo goed, dat ik me meteen heb ingeschreven.” 

1394bekeken
Geen reacties
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?