We are Cosmo
We are Cosmo
Op zoek naar nieuws

Nieuws

Categorie: Nieuws
4-04-2019 14:28

“Je leest vaak dat er veel banen verdwijnen door digitalisering en automatisering, maar onze studenten zijn gewilder dan ooit en dat is niet voor niets”, zegt Yvonne Verhoeven, directeur van Cosmo. “Je kunt zeggen dat wij ze op de Cosmo Academy opleiden voor banen van de toekomst.” Cosmo is een gerenommeerde opleider van professionals in de hospitality en entertainment sector met vier mbo Cosmo Academy’s in het land.

10759bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo Academy20-03-2019 14:55

Gilde Travel & Leisure College en Cosmo Academy starten in september met opleiding Entertainment & Events

Vanaf komend schooljaar kun je bij Gilde Opleidingen in Weert op de Cosmo Academy de mbo opleiding leidinggevende (niveau 4 bol) of zelfstandig medewerker (niveau 3 bol) Leisure & Hospitality (recreatie) gaan volgen.

3666bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
Cosmo22-01-2019 16:19
Recreamatch en Cosmo ondersteunen elkaar bij de aanvragen die binnenkomen en vullen elkaar qua expertise, netwerk en potentiële kandidaten verder aan.


Recreamatch zoekt en vindt strategisch en tactisch leidinggevend personeel in het hoger marktsegment voor recreatiebedrijven, al dan niet op interimbasis.

6271bekeken
Geen reacties
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?