We are Cosmo
We are Cosmo
Op zoek naar nieuws

Nieuws

Categorie: Nieuws
Cosmo22-01-2019 16:19
Recreamatch en Cosmo ondersteunen elkaar bij de aanvragen die binnenkomen en vullen elkaar qua expertise, netwerk en potentiële kandidaten verder aan.


Recreamatch zoekt en vindt strategisch en tactisch leidinggevend personeel in het hoger marktsegment voor recreatiebedrijven, al dan niet op interimbasis.

226bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
18-12-2018 14:20
“We creëren een omgeving waarin iedere student zichzelf kan zijn en zijn of haar kwaliteiten optimaal kan ontwikkelen”

Volgens de studenten is Cosmo Academy Haarlem aan het Nova College dit jaar de nummer één mbo-opleiding van Nederland. Dat blijkt uit de Keuzegids Mbo 2019 die vandaag verschijnt. Van de interessante lessen tot aan de fijne sfeer op school, de studenten zijn over alle onderdelen positief. De Cosmo opleidingen worden al sinds 2011 jaarlijks tot de beste mbo-opleidingen gekozen.

3902bekeken
Geen reacties
Categorie: Nieuws
6-12-2018 15:30

In Nederland biedt Cosmo mbo opleidingen in de leisure en hospitality richting. Ervaring leert dat hospitality skills het best worden ontwikkeld door ervaring in de praktijk. Cosmo werkt daarom samen met recreatie experts uit het bedrijfsleven, zodat theorie en praktijk perfect op elkaar aansluiten! Want wat is nu leuker dan een stage in ‘vakantiesfeer’ door te brengen?

3095bekeken
Geen reacties
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?