Toffe samenwerking Cosmo en Recreamatch op het gebied van recruitment!

Door: Cosmo 22-1-2019

Categorieƫn
:
Nieuws,

Waarom deze samenwerking?
Recreamatch en Cosmo ondersteunen elkaar bij de aanvragen die binnenkomen en vullen elkaar qua expertise, netwerk en potentiƫle kandidaten verder aan.


Recreamatch zoekt en vindt strategisch en tactisch leidinggevend personeel in het hoger marktsegment voor recreatiebedrijven, al dan niet op interimbasis. Denk aan directeuren, parkmanagers en bedrijfsleiders. RECREAMATCH bemiddelt tevens bij bedrijfsopvolging voor ondernemers die hun bedrijf (geleidelijk) willen verkopen aan de beste partij. Zie voor aanvullende informatie www.recreamatch.nl.
Cosmo bemiddelt in stages, bijbanen voor tijdens de studie en uitdagende betaalde banen in de branche voor na de opleiding. Wij bieden dus een totaalpakket en dat maakt ons interessant voor de toekomstige student. We streven voor de toekomst zelfs naar een baangarantie!  Voor 2019 overwegen Recreamatch en Cosmo een congres te organiseren over de banen van de toekomst in Leisure en Hospitality.

VOOR VRAGEN
Voor aanvullende vragen inzake Cosmo uitzenden, werving en selectie kunt je contact opnemen met Maurice Braaksma via 06 - 54 992 144

blog_image:article_cosmoe_15481707235c4735e3bcc62.jpg:end_blog_image