We are Cosmo
We are Cosmo

Matchingdays

Bij Cosmo organiseren we met regelmaat leuke matchingdays. Tijdens deze dagen maken we graag kennis met toekomstig stagiaires of werknemers en laten we jou kennismaken met het werken bij Cosmo. Als je geïnteresseerd bent in het werken voor Cosmo dan is de matchingday een goede manier om met elkaar kennis te maken en te kijken of we een match zijn.

Agenda Matchingdays

Hierbij nodigen wij jou uit voor een van de onderstaande Cosmo Matchingday's in december 2017, januari 2018 of februari 2018. Tijdens een matchingday gaan we met jou kennismaken en informeren we je over de stage- en werkmogelijkheden binnen ons bedrijf. Met behulp van workshops gaan we kijken waar jouw krachten en talenten liggen en waar jij blij van wordt. Na deze dag weet jij alles over het werken voor Cosmo. Hospitality starts with us!

Bekijk hier onze Datums Cosmo Matchingdays 

Tijdens een matchingday zijn professionele Cosmo trainers aanwezig om de workshops te begeleiden. Het is dus de bedoeling dat jij na deze dag een helder beeld hebt van wat we jou kunnen bieden en welke mogelijkheden wij voor jou zien. Kortom zijn wij een match?

Aanmelding

Solliciteer op een van de relevante functies zoals:

Of stuur jouw interesse met een toelichting naar recruitment@wearecosmo.com en vermeld hierbij of je je voor een stage of seizoenbaan aanmeld. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om door te spreken wat voor jou een geschikte matchingday is.

Voor wie?

Onze matchingdays zijn met name geschikt voor stagiaires en werknemers die dit zomerseizoen als Hotel Entertainer of als Thomas Cook Kids Entertainer aan de slag willen op één van onze zonnige bestemmingen (Spanje, Griekenland, Cyprus of Turkije). Daarnaast werven wij ook voor Invisa (Ibiza) Heb jij al enige jaren ervaring als entertainer of ben je een echt danstalent én spreek je een aardig woordje Engels, Duits en wellicht zelfs Frans? Dan kan werken bij Invisa op Ibiza iets voor jou zijn! Zoek je het wat dichter bij huis? Wij hebben ook plek voor stagiaires en werknemers die dit zomerseizoen als Entertainer, Teamleider Entertainment of Frontoffice medewerker aan de slag willen op een vakantie park in Nederland of België.  

Geej je op voor een Matchingday

Deelnemen Matchingday


 

Wil jij automatisch op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Gebruik dan onderstaande optie om een Job Search Agent aan te maken.

Maak job search aan

Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close