We are Cosmo
We are Cosmo

Matchingdays

Bij Cosmo organiseren we met regelmaat leuke matchingdays. Tijdens deze dagen maken we graag kennis met toekomstig stagiaires of werknemers en laten we jou kennismaken met het werken bij Cosmo. Als je geïnteresseerd bent in het werken voor Cosmo dan is de matchingday een goede manier om met elkaar kennis Bij Cosmo organiseren we vaak matching days. Tijdens deze dagen kun je kijken of werken bij Cosmo iets voor jou is. En wij kunnen dan kijken of jij bij Cosmo past. Het is in elk geval voor jou en voor ons een goede manier om elkaar te leren kennen en te zien of er een match is.
Er zijn bijvoorbeeld workshops waarin je kunt laten zien waar jij goed in bent en waar jouw talenten liggen. Waar jij blij van wordt. En wij zorgen ervoor dat jij na die dag een goed beeld hebt van hoe het is om bij Cosmo te werken.

Matching Days 2018

Bekijk hier onze datums Cosmo Matchingdays 

Tijdens een matchingday zijn professionele Cosmo trainers aanwezig om de workshops te begeleiden. Het is dus de bedoeling dat jij na deze dag een helder beeld hebt van wat we jou kunnen bieden en welke mogelijkheden wij voor jou zien. Kortom zijn wij een match?

Aanmelding

Solliciteer op een van de relevante functies zoals:

Ben je geïnteresseerd in een van de vacatures? Of wil je een open sollicitatie sturen? Stuur dan een mail naar recruitment@wearecosmo.com Vermeld duidelijk of je je voor een stage of een seizoensbaan aanmeldt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om door te spreken wat voor jou een geschikte Matching Day is.

Voor wie?

Onze Matching Days zijn voor stagiaires en werknemers die dit zomerseizoen als hotel entertainer of als Thomas Cook kids entertainer aan de slag willen op één van onze zonnige bestemmingen in Spanje, Griekenland, Cyprus of Turkije. Daarnaast zoeken wij ook talent voor specifieke hotelketens op Ibiza. Heb jij al wat jaren ervaring als entertainer of ben je een danstalent én spreek je een aardig woordje Engels, Duits en misschien zelfs Frans? Ben je graag sportief bezig? Dan kan werken op Ibiza iets voor jou zijn. Zoek je het wat dichter bij huis? Wij hebben ook plek voor stagiaires en werknemers die dit zomerseizoen als entertainer, teamleider entertainment of frontoffice medewerker aan de slag willen op een vakantiepark in Nederland of België.

Geef je op voor een Matching Day

Deelnemen Matchingday


 

Wil jij automatisch op de hoogte blijven van onze nieuwe vacatures? Gebruik dan onderstaande optie om een Job Search Agent aan te maken.

Maak job search aan

Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?