We are Cosmo
We are Cosmo
Over ons

We are Cosmo

Met ruim 20 jaar ervaring in de hospitality en entertainment kun je wel zeggen dat we solide partners zijn van onze klanten. Wat in 1996 ooit begonnen is op Mallorca door een stel enthousiaste jonge Nederlandse ondernemers is nu uitgegroeid tot een organisatie die in Nederland, België en aan de Middellandse Zeekust. Wij bieden hospitality en toerisme professionals voor hotels, resorts, attractieparken, festivals, outdoorcentra en meer.

Inmiddels is Cosmo ook een gerenommeerde opleider van professionals in de hospitality en entertainment branche met meerdere academy’s op mbo-niveau in Nederland. We worden niet voor niets sinds 2011 jaarlijks uitgeroepen tot top mbo-opleiding. Jaarlijks leiden wij 650 studenten op onze drie Cosmo Academy’s.

Na de opleiding bij Cosmo laten we onze studenten met een gerust hart los. Ze kunnen met een flinke dosis zelfvertrouwen de grote wereld in. Of die de hospitalitywereld zal zijn of een andere. Met wat ze bij ons leren kunnen ze overal terecht waar gasten of klanten zijn. Wij leiden ze op voor banen van de toekomst.

 

Dé top opleider voor hospitality en entertainment professionals

Ruim 20 jaar expert in de (internationale) entertainment branche 

Al sinds 2011 ieder jaar opnieuw uitgeroepen tot nr. 1 top mbo opleiding (bron: mbo Keuzegids 2018) 

Ruim 650 studenten per jaar 

Meer dan 500 banen en stageplekken per jaar via Cosmo

 

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers

1. Toeristisch entertainment

hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?