We are Cosmo
We are Cosmo
Over ons

We are Cosmo

De wereld verandert razendsnel. Als opleider bereiden wij onze studenten voor op de banen van de toekomst. Dit doen we door talentvolle jonge mensen te ontwikkelen tot stevige persoonlijkheden die de toekomst met vertrouwen en enthousiasme tegemoet zien. Tot professionals met vaardigheden die naadloos aansluiten op de wensen van toekomstige werkgevers.

Hospitality starts with us!

Hiervoor biedt Cosmo praktijkgerichte hospitality opleidingen, stages en (bij)banen. Tijdens de opleiding staan naast vakken als taal, rekenen, sport en dans ook het leren beheersen van vaardigheden voor de toekomst centraal. Denk aan vakken zoals samenwerken, empathie tonen, oplossend vermogen, creativiteit en het toepassen van technologie en social media. Na de opleiding streven we naar een (loop)baangarantie.

Onze missie, High Five-kernwaarden en Hospitality mentaliteit zijn de stevige basis voor alles wat we doen.

Facts:

- Cosmo heeft een hospitality trackrecord vanaf 1996 in de toeristische en recreatieve branche.

- Cosmo plaatst gemiddeld 225 stagiaires en medewerkers op vakantieparken in Nederland en België en 300 in vakantiehotels in Spanje.

- Er studeren elk jaar gemiddeld 650 studenten bij Cosmo en studeren er gemiddeld 200 af.

- Sinds 2011 is Cosmo elk jaar verkozen tot de beste Leisure & Hospitality opleiding van Nederland door de Mbo Keuzegids.

- Sinds 2015 is onze opleiding Travel & Hospitality door de Nederlandse Keuzegids ook verkozen tot de beste toerisme opleiding.

Ons aanbod

Entertainment, animatie medewerkers
1. Toeristisch entertainment
hospitality stagiaires, entertainment stagiaires, entertainers

2. Stagiaires

3. Flexpool
werving, selectie, detachering
4. Werving, selectie & detachering
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close