We are Cosmo
We are Cosmo
Toerisme opleiding mbo, TUI Hospitality Academy, TUI Nederland

TUI Hospitality Academy: de beste Mbo-opleiding Toerisme

De TUI Hospitality Academy is een driejarige MBO niveau 4 bol opleiding in de richting Leisure & Travel. Deze succesvolle samenwerking tussen TUI Nederland en Cosmo is zelfs verkozen tot Top Opleiding door De Nederlandse Keuzegids. De TUI Hospitality Academy vind je in ‘s-Hertogenbosch aan het Koning Willem I College.

 

 

 

Travel (=reizen) & Hospitality (=gastvrijheid)

Ben jij gek van reizen? Lijkt het jou leuk om een vakantie van A tot Z te organiseren en de tijd van je leven te hebben? Dan ben je bij TUI Hospitality Academy (bol opleiding Toerisme MBO 4) helemaal op je plek.

Tijdens deze opleiding maak je een enorme persoonlijke groei door, waardoor jouw kansen op de arbeidsmarkt zeer goed zijn. Door onze intensieve samenwerking met TUI Nederland weten wij precies waar jouw toekomstige werkgever op zit te wachten. Check hier toekomstige banen.

Wie zoeken wij?

Hospitality betekent dat je net een stapje extra zet en meedenkt met de gast. Onze ideale student staat altijd klaar voor anderen, is flexibel en droomt van een loopbaan binnen het Toerisme. Hij of zij spreekt een aardig woordje over de grens of heeft een goed gevoel voor taal. Kortom: wij zoeken servicegerichte studenten met organisatietalent en online skills. Herken je jezelf hierin? Kom dan naar onze open dag en ontdek de reiswereld: een wereld waar hospitality centraal staat.

Wat leer je?

Tijdens deze driejarige MBO-4 bol opleiding met (internationale) stages leer je hoe je ontspanning verkoopt en promoot. Jij geeft informatie, organiseert, begeleidt en adviseert over activiteiten, vakanties en uitstapjes. De lessen die je krijgt om deze skills te onwikkelen vind je hier.

 

 

Meer over de TUI Hospitality Academy

1. Lesprogramma
Mbo toerisme, verkort traject, Mbo opleiding toerisme, mbo toerisme niveay 4
2. Verkort traject
3. Open dagen
4. De toekomst
5. Toelatingsbeleid
6. Aanmelden
7. Contact
Cosmo Entertainment B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close